JOHNNY'S BURGER COMPANY SCHEVENINGEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 340 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Scheveningen. Meer weten? Ontdek meer

26 sep 2022 om 23:00 Helaas kan ik niet meer dan 90 min bezorgtijd kiezen, en dat op een maandagavond! Tevens ook nog eens koud eten, echt niet te geloven. Schrikbarend slecht, nooit weer!
25 sep 2022 om 21:42 Heel lekker!!
25 sep 2022 om 21:35 Puntualità e qualità. Molto soddisfatti
25 sep 2022 om 20:43 echt een slechte service duurt te lang en je krijgt niet alles dat je besteld
25 sep 2022 om 15:55 Te laat 2 uur wachten op eten en eten erg koud Bezorger lees niet wat in opmerkingen staat
23 sep 2022 om 14:12 eten was op tijd. alleen friet was slap en bij 3 burgers extra kaas gekozen, niet gekregen, wel betaald. erg jammer
18 sep 2022 om 21:38 ten eerste duurt het 75 minuten voordat mijn eten er was en vervolgs kwam eten lauw binnen. De hamburger was lauw en de friet was binnen 5 minuten koud. De fanta was.
15 sep 2022 om 23:30 Prima bedankt smakelijk eten
15 sep 2022 om 21:16 Lekker gegeten. En snel bezorgd
15 sep 2022 om 0:10 1,30 uur moeten wachten op mijn eten. Heb extra topping geselecteerd op mijn burger, niet gekregen… hotdog deluxe geselecteerd krijg ik de normale… eten was ijskoud… never nooit meer dat ik hier bestel
13 sep 2022 om 17:41 Bezorging duurde heel lang. Normaal is het eten heel lekker, nu was de cheddar (waar je extra voor betaald) vergeten. Omdat het zo lang duurde had ik te veel honger om er iets mee te doen, maar wel zonde van het geld.
9 sep 2022 om 8:27 Ze waren mijn drinken vergeten. Ze namen ook totaal niet op. Eten was verder wel lekker.