JOHNNY'S BURGER COMPANY SCHEVENINGEN

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 596 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Johnny's Burger Company Scheveningen. Meer weten? Ontdek meer

15 apr 2024 om 11:56 Me bestelling is nooit bezorgd, wat een slechte slechte zaak. Je probeert ze te bellen ze nemen niet op. Wachten op eten wat nooit aankomt. 1 ster is zelfs te veel
7 apr 2024 om 0:39 Slecht eten koud niet zoals besteld grote mond gekregen van de eigenaar in het gebrekkig Nederlands Engels grote oplichters zijn het krijg een grote bek van ze als Ik bel dat het niet goed is en krijg te horen ja is niet mijn probleem bestel voor €50
30 mrt 2024 om 19:01 The food was good but I didn’t get all the items and I can’t get ahold of the restaurant. I can’t seem to get a refund or get my missing items.
29 mrt 2024 om 10:13 The souce wasn’t there and one drink was missing the taste was good.
28 mrt 2024 om 19:47 Hälfte hat gefehlt und es hat fast 2 Stunden gedauert
25 mrt 2024 om 20:55 2 uur op mijn eten gewacht. Bij aankomst nog eens verkeerde bestelling: onbeschofte medewerker die je dan te woord staat en niks interesseert. 1 ster is al te veel
25 mrt 2024 om 20:41 Restaurant neemt niet op, zelfs thuisbezorgd kan geen contact krijgen. Lekker ergens anders bestellen want je kan hier niet eens een order annuleren! Eten en mn geld weggegooid. Lekker waardeloos bezig
25 mrt 2024 om 8:14 Food was not bad. Delivery was ridiculously too late. It took almost two hours.
24 mrt 2024 om 19:17 Slecht en veelste laat
22 mrt 2024 om 12:38 Besteling nooit bezorgd heb zelf moeten halen
17 mrt 2024 om 22:56 Bezorging kwam snel alleen doordat het systeem zegt van 23 minuten naar 59 min. dacht ik duurt te lang , maar na 5 min kwamen ze . Zal fijn zijn als de systemen beter werken
12 mrt 2024 om 22:39 Bestelling kwam zonder drinken, gebeld, drinken kwam een uur later waarvan we 2/3 hadden gekregen